jQuery(function($){ $('.logo_container a').attr('href','http://www.keviep.hu/palyazat/'); });

Európai uniós támogatásból valósult meg a KEVIÉP Kft. tevékenységének fejlesztése

Sajtóközlemény

 

Európai uniós támogatásból valósult meg a KEVIÉP Kft. tevékenységének fejlesztése

 

2020 / 12 / 31

A KEVIÉP Kft. 2018 novemberében 48,18 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel” című pályázati kiíráson. A 107,08 millió forintos összköltségvetésű projekt keretében hőszigetelés, nyílászáró csere, napelemes rendszer telepítése, fűtéskorszerűsítés, világítás korszerűsítés valósult meg a beruházási helyszínen.

Az 51 éves fennállása alatt a KEVIÉP Kft. fővállalkozói, illetve generálkivitelezői formában jelentős számban épített ipari- és kommunális létesítményeket, közintézményeket, kereskedelmi egységeket, lakossági szolgáltatási, multifunkcionális létesítményeket; valósított meg infrastrukturális beruházásokat, környezetvédelmi projekteket – nemzetközi kapcsolataink révén számos országban. Tevékenységünket a szakma több alkalommal Építőipari Nívódíjjal és Építőipari Mesterdíjjal ismerte el.

Az építőipari tevékenység mellett évről-évre egyre nagyobb szerepet kap a cég életében az acélszerkezetek és technológiai berendezések gyártása, e tevékenységünk exportra gyárt; erős növekedési potenciál rejlik ebben az üzletágunkban, egyre több nemzetközi láncba kívánunk bekapcsolódni.

Gépparkunkat, technológiánkat folyamatosan fejlesztjük.

Jelen fejlesztés cégünk tevékenységei közül a, 4120 – Lakó – és nem lakó épület építésére irányult. E tevékenység kapcsán az volt a célunk, hogy a folyamatosan fejlesztett technológiáival megelőzzük a környezetszennyezést, csökkentsük a hulladék-kibocsátást. Környezettudatos, energiaszükségletet optimalizáló beruházásunk ezen célt megvalósította, így javul a piaci megítélésünk. Energiaköltségünk csökkenése pedig a versenyképességünket növeli.

Fejlesztésünk célja olyan egy komplex energetikai beruházás megvalósítása volt, mely hozzájárul a gazdasági versenyképességünk erősödéséhez az energiaköltségek csökkentése által; csökkenti a környezetterhelést és a felhasznált primer energia mennyiségét. Egy olyan innovatív, energiatakarékos és környezettudatos beruházás megvalósítása, mely során a KEVIÉP Kft. központi irodaháza hőtechnikai/energetikai korszerűsítés és megújuló energiaforrások telepítése által AA+ minimális energiaigényű épületté válhatott.

 

További információ kérhető:

KEVIÉP Kft.
4025 Debrecen, Széchenyi u. 46.
+3620 468 3205
eupalyazat@keviep.hu

.