Magunkról | Magasépítési tevékenység | Infrastrukrális projektek | Nemzetközi kapcsolatok
Acél szerkezetek gyártása és szerelése | Elismert minőség | Kapcsolatfelvétel
  Tevékenységünk   Vállalatirányítási politika   MÚLT ÉS JELEN   CÉGADATOK   STRATÉGIA   KÖZLEMÉNYEK   Referenciák
 
 
 
 

Több mint 50 éves fennállása alatt a KEVIÉP Kft. fővállalkozói, illetve generálkivitelezői formában jelentős számban épített ipari- és kommunális létesítményeket, közintézményeket, kereskedelmi egységeket, lakossági szolgáltatási, sport- és egyéb multifunkcionális létesítményeket; valósított meg infrastrukturális beruházásokat, környezetvédelmi projekteket.
A közel fél évszázados tevékenység alatt összegyűjtött szakmai tapasztalat cégünket különféle rendeltetésű, műszakilag és esztétikailag igényes beruházások sikeres és elismert kivitelezőjévé avatta. Mára vállalkozásunk versenyképes szereplője a hazai kivitelezői piacnak úgy az önkormányzati megrendelések, mint a privát szféra területén egyaránt.

 
Tevékenységünk során nyitottak vagyunk hazai és nemzetközi vállalkozásokban való részvételre és együttműködésre, melynek formája lehet beruházások teljes körű lebonyolítása, szellemi termékek cseréje, pályázatokon való közös részvétel vagy akár közös vállalkozás alapítása.
 

A jövőbeni kapcsolatok kialakítása és az eredményes hosszú távú együttműködés reményében készséggel állunk rendelkezésükre.