Magunkról | Magasépítési tevékenység | Infrastrukrális projektek | Nemzetközi kapcsolatok
Acél szerkezetek gyártása és szerelése | Elismert minőség | Kapcsolatfelvétel
 
 
 
 
A KEVIÉP tevékenységében meghatározó nagyságrendű az ipari-, kereskedelmi, lakosságiszolgáltatási, sport- és egyéb célú létesítmények kivitelezése. A különféle rendeltetésű, műszakilag és esztétikailag igényes beruházások megvalósítására a KEVIÉP felkészült, megfelelő tapasztalattal rendelkezik mind a hagyományos, mind a könnyűszerkezetes építési technológia területén.
 
  Ipari beruházások
Az 1990-es évek óta a magasépítési beruházásaink nagy részét külföldi ipari befektetők számára végezzük hagyományos és könnyűszerkezetes építési technológiával készült ipari épületek, csarnokok, illetve komplex gyártelepek kivitelezőjeként. Az elkészült ipari létesítmények közül a legjelentősebbek: a National Instruments elektronikai gyára (Debrecen), a Flextronics elektronikai gyára (Nyíregyháza), a Curver-Rubbermaid műanyaggyár (Ebes), a Nolato fröccsöntő üzemcsarnoka (Jászberény), a Hirsch csomagolóüzeme (Jászfényszaru), valamint 11 METRO áruház. 2004-től cégünk magasépítő tevékenysége középületek és lakóparkok kivitelezésével bővült tovább.
 
 
  Középületek
Az utóbbi évek során kiemelkedő tapasztalatot szereztünk magas színvonalú közösségi épületek megvalósításaiban úgy, többek között a Debrecen Kölcsey Központ, a debreceni Modern és Kortárs Művészeti Központ, Debreceni Reptér Utasforgalmi épülete átalakítási és bővítési munkái, Hajdúböszörmény, Középkerti Általános Iskola átalakítása és bővítése, Hajdúböszörmény Fedett Termálfürdő építése.
 
 
  Sportlétesítmények
Az elmúlt 10 évben komoly tapasztalatot szereztünk különféle funkciót ellátó sportkomplexumok kivitelezésében is. Cégünk egyre elismertebb magasépítési tevékenységét fémjelzi a debreceni Főnix Csarnok, a dabasi Városi Sportcsarnok, a hódmezővásárhelyi valamint a monori Városi Uszoda építése is. 2006-ban készült el a nemzetközi FINA-minősítésű debreceni Fedett Sportuszoda. 2008 év végén pedig a Százhalombattai Városi Sportuszoda  átadása történt meg ahol a medencefűtést már napkollektoros rendszer is támogatja.
 
 
  Fedett Sportuszoda
A világversenyek és nemzetközi sportesemények megrendezésére, tömegsport és iskolai oktatási feladatok ellátására alkalmas, ám a család minden tagjának is felüdülést kínáló, impozáns létesítményt 2006-ban a Debreceni Egyetem Kassai úti Campusának területén építettük fel. Az kivitelezés során 30 ezer m3 földet mozgattunk meg, 9 ezer m3 betont építettünk be. A 11 ezer m2-en található 7 medencében összesen 3 ezer m3 vizet forgat folyamatosan a víztisztító berendezés. Magyarországon egyedülálló megoldásként a versenymedence hosszát (25m, 33m, 50m) mozgatható híddal lehet szabályozni.
 
 
  Konferencia Központ
A debreceni Déri Múzeum mögött elhelyezett Kölcsey Központ három egymáshoz simuló épülettömb együttese: a középen elhelyezkedő kör alakú konferenciaközpont, a bal oldalon hozzá kapcsolódó közel 200 ágyas, 4 csillagos Hotel Lycium, valamint a jobb oldalon csatlakozó művészeti galéria és múzeum alkotják a komplexumot. Az intelligens ház elve alapján működő multifunkciós épület a legkorszerűbb technikai szolgáltatásokat biztosítja.